Eemshaven:
strategische offshore hub

Je offshore & energy-operations uitvoeren vanuit een toekomstbestendige logistieke hub waar zo’n 50% van de energie die Nederland opwekt vandaan komt? Kies voor perfect ontworpen strategische hubs voor de uitbreiding van je offshore operatie.

De pluspunten
van offshore hub Eemshaven

De Zwitserse plus voor iedere offshore operatie

Onze huurders zoeken buren! Ontdek de ambitieuze mogelijkheden van Eemshaven en laat je offshore operatie groeien. Eemshaven is de perfecte plek voor offshore, energy en opslag. Innoveer vanuit toekomstbestendige, kosteneffectieve en uiterst duurzame offshore hubs.

Met directe toegang tot de Noordzee en nabijheid van belangrijke windmolenparken, ontwikkel jij je offshore duurzame logistiek zonder compromis. Dat is de Zwitserse A Plus standaard van Necron, de drijvende kracht achter hub Eemshaven.

Can you picture it? Ontdek Eemshaven vandaag nog en breng je offshore of offshore supply operatie verder.

6.8

hectare

waarvan 2.400 m2 kantoorruimte (deels al verhuurd)

14

meter diepgang

Direct aan de Northen Sea Route

48

Vrachtwagendocks

Directe verbinding met heel Europa

6

Aangrenzende units

van 6.000 m² tot 20.000 m²

Locatie Eemshaven

Excellente hub voor je offshore operatie

Je Offshore & Energy-operaties ontwikkel je alleen vanuit de allerbeste onshore logistieke hubs. Kies voor een strategisch gelegen Necron-hub in Eemshaven, die past bij de ambities van jouw offshore organisatie. Onze hubs zijn toekomstbestendig, kostenbesparend en strategisch gelegen ten opzichte van vrijwel alle offshore & energy operations in de Noordzee.

Eemshaven is het energiehart van het Noorden. Als logistieke centrum voor offshore windenergie is Eemshaven de thuishaven van het NortH2-project, een belangrijke productiefaciliteit voor groene waterstof aangedreven door hernieuwbare elektriciteit.

Verder beschikt Eemshaven over meerdere grote energiecentrales en een aantal hoogspannings- en middenspanningsstations. Ook ontwikkelde EemsEnergyTerminal een nieuwe drijvende LNG-terminal in de Eemshaven.

Dat maakt de Eemshaven, met de BREEAM-excellent A Plus-hubs van Necron, de beste keuze voor jouw duurzame logistieke operatie.

EEMSHAVEN

De plussen van Eemshaven:

+ Directe spoorlijn
+ 2 HGV-snelwegen richting Europa
+ Kosteneffectieve toegang tot de ARA-regio
+ Directe verbinding met Scandinavië
+ Aan de Noordzee en rivier De Eems

Unit A

20832 m²
12 docks

Unit B

19.523 m²
9 docks

Unit C

5.878 m²
8 docks

Unit D

6.119 m²
4 docks

Unit E

6.119 m²
4 docks

Unit F

8.879 m²
8 docks

Plattegrond Eemshaven

Overheaddeuren
1 per unit

Max. vloerbelasting magazijn
5.000 kg/m² m

BREEAM
Excellent

Sprinkler
ESFR

Vrije hoogte
12,2 meter

Zonnepanelen
Op het dak

Daglicht doorlating
Optimaal voor werknemers

Omheining
Volledig omheind

Toegang
Meerdere schuif- en toegangspoorten

Q3 2024

Beschikbaar in:

Wilt u meer weten over
één van deze projecten?

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over Eemshaven

" " geeft vereiste velden aan

FAQ

De innovatieve voordelen van Necron

Offshore & Energy-operations kiezen voor Necron vanwege onze bewezen expertise in het ontwikkelen van excellente vastgoedprojecten. Alle projecten zijn economisch en ecologisch toekomstbestendig.

De A+ standaard van Necron’s Eemshaven hub

De offshore & energy hub van Necron in Eemshaven draagt in ieder opzicht onze Zwitserse plus uit. Zo hebben we de hubs in Eemshaven ontworpen met moderne bouwtechnieken, ontwikkeld door het gerenommeerde architectenbureau RAU. De hubs hebben een hoge energie-efficiëntie en integratie van hernieuwbare energiebronnen; zoals zonnepanelen.

Door hoge bouw- en milieunormen, zoals onze excellente BREEAM-certificering, zijn de units in Eemshaven voorbereid op de toekomst – wat die ook brengt.

De voordelen van Eemshaven

Eemshaven is perfect voor offshore & energy-operaties. Ten eerste is de diepwaterhaven geschikt voor grote schepen en zware offshore-apparatuur. Ook is de directe toegang tot de Noordzee ideaal. 

Waarom offshore vanuit Eemshaven?

Eemshaven heeft de Noordzee, diepe wateren en uitgebreide havenfaciliteiten. Eemshaven is daarmee uiterst geschikt voor de bouw en het onderhoud van windparken op zee en Energy-operations. 

Flevokust

Bekijk ook:

De optimale verbinding met
het Duitse Ruhrgebied begint
hier bij dit unieke, 2-delige
logistieke centrum.